Om oss

CamRed AB är en lokal redovisningsbyrå som riktar sig till små och medelstora företag. Där erbjuder vi en aktiv och personlig service med löpande redovisning, löner, bokslut, deklarationer samt med övriga ekonomiska frågor. Vi tror på en långsiktig relation med våra kunder.

Ibland kan större företag behöva hjälp med delar av sin redovisning, löner eller månadsrapportering och även där kan vi hjälpa till. Vi behärskar engelska i både tal och skrift.

Vi arbetar i enlighet med Rex – Svensk branschstandard för redovisningsuppdrag och är auktoriserade genom Srf konsulterna.

På kontoret i Hässleholm är vi tre medarbetare. Vi samarbetar med många revisionsföretag för de aktiebolag som har kvar sin revision.

Lämnar ni den löpande redovisningen till oss så vet ni att redovisningen följer gällande lagar och god redovisningssed. Kvalificerad, effektiv och smart redovisning ger företagare ett bra underlag inför de beslut som väntar – varje dag.

Vi är en SRF-auktoriserad redovisningsbyrå, vilket innebär en trygghet för dig som kund. Hos oss får du en personlig kontakt som finns tillgänglig vid eventuella frågor och funderingar.

Vi har även en byråportal där du som kund alltid kommer åt dina rapporter och annan information kring ditt företag.

Vi jobbar digitalt, antingen med helt digitala lösningar eller med delvis digitala lösningar beroende på kundens behov och önskemål.